Multimeter voor intrinsiekveilige signalen geïntegreerd

31 augustus 2015

PR 9116 Split 250xbVoor het testen en de commissioning van (Ex) meetkringen wordt in marshalling cabinets gebruikgemaakt van messcheidingsklemmen.

Hiervoor worden de meetpennen van een multimeter in de testbussen van de aansluitklem gestoken. Vervolgens wordt het scheidingsmes van de klem geopend en is zonder onderbreking van het mA-signaal de meetwaarde af te lezen. Door de I.S. Isolators uit de 9000-serie van PR electronics te gebruiken, kunt u hierbij de messcheidingsklemmen en de multimeter achterwege laten.

Op elke unit past het afneembare display 4501 om de I.S. isolator in te stellen. Ook kan de meetwaarde van de in- en uitgang worden weergegeven. Zo kan elke meting worden voorzien van een integreerbare multimeter, die ook nog eens kastruimte bespaart. En wilt u voor onderhoud aan een Ex-i-meetkring de gehele loop spanningsloos maken? Ook dat kan. De 9000-serie is namelijk voorzien van afneembare aansluitklemmen.

Display met modbus-aansluiting
Het display 4501 heeft een grote broer: type 4511. Beide hebben dezelfde functies, maar display 4511 is voorzien van een modbus-aansluiting. Hiermee heeft u de meetwaarde direct digitaal beschikbaar, zonder beïnvloeding van de meetkring. Via de Modbus-aansluiting is op afstand commissioning van uw meetsignalen mogelijk.

Heeft u nog vragen, of wilt u een gesprek hierover met onze specialisten? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop: Tel. 0346- 59 45 55. Zij staan u graag te woord.

Deel deze pagina via:
Signaalconditionering nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test