Bluetooth programmeerdisplay PR 4512 19 maart 2021

De universele non-EX meetwaarde omvormers en IS barriers in de PR 4000- en PR 9000-serie worden gekenmerkt door een opklikbare en afneembare userinterface of programmeerdisplay.

De eerste generatie userinterface betrof het model PR 4501. Het nieuwe programmeerdisplay PR 4512 is voorzien van draadloze communicatie via Bluetooth. Na installatie van de iOS/Android PPS-app op smartphone of tablet behorend bij de PR 4512, ontvouwt zich een veelvoud aan mogelijkheden.

Het configureren van de universele modules van PR blijft een van de veel gebruikte functies van de PR 4512. Net als het simuleren van uitgangswaarden. Simulatie wordt veel gebruikt in testopstellingen of bij inbedrijfname van installaties.
Nieuw in de PR 4512 zijn de mogelijkheden om al uw installatie event en procesdata te registreren. Daarvoor is gebruik van de PPS-app niet vereist. De PR 4512 heeft standaard 100MB geheugen aan boord waarmee events en data gelogd kunnen worden. Zonder PPS-app dient gebruik gemaakt te worden van een combinatie met PReset software en het ConfigMate PR 4590 dockingstation, Dankzij de ingebouwde realtime klok in de PR 4512, kan elke storing, meetwaarde en relais-status tot op de seconde nauwkeurig herleid worden in een CSV-bestand.  

Meer weten?
Lees dan verder onder de rubriek https://www.vierpool.nl/brengt-inzicht/ en kies het bericht PR 4512.

Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

Signaalconditionering en Procesveiligheid nieuws
het volledige nieuwsarchief
responsive:nieuws