Sangel

Sangel Systemtechnik GmbH is een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van industriële LED verlichting, installatie modules en kabelassemblages. Met 140 medewerkers produceert Sangel in Bielefeld (D) en verkoopt ‘Made in Germany’ kwaliteitsproducten naar meer dan 20 landen in de wereld.

Sangel definieert de nieuwe standaard met de machine- en werkplek verlichting. Waar anderen op geven, gaat Sangel de uitdaging aan.

Door de hoge materiaal standaard en de nauwgezette productontwikkeling waarin kwaliteit en design worden gecombineerd, ontstaat een product dat aan de hoogste eisen voldoet.

De verlichting van Sangel is te herkennen aan: Ergonomie Eenvoud: kwa bediening en installatie Robuust design Grote verscheidenheid aan configuraties Hierdoor is er altijd een Sangel verlichting dien beantwoord aan de vraag van u als klant.

responsive:merkpagina

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.