SANGEL: WERPT ANDER LICHT IN UW MACHINE

27 november 2017

sangel industriele led verlichting lineIn alle productieprocessen is het van groot belang om de juist output te genereren. Deze output wordt onder anderen beheerst en gecontroleerd door gebruik te maken van de juiste detectie, machine vision, beveiliging en identificatie systemen.

Bovenstaande productgroepen zijn reeds jaar en dag specialismen van Vierpool.

Ondanks al deze middelen kan een operator van een machine het proces nog steeds maken of breken. Het is dus van groot belang dat de operator visuele inspecties en controles uitvoert tijdens het lopende proces. Om deze controles juist en zonder hoofdpijn te kunnen uitvoeren is het van belang dat het proces goed is aangelicht en dat de kleurechtheid meehelpt in het detecteren van de kleinste afwijkingen.

Met de bovenstaande kennis heeft Vierpool onlangs te productgroep verlichting toegevoegd aan het portfolio. Hierin hebben wij gekozen voor het merk Sangel. Sangel biedt een groot scala aan machine- en werkplekverlichting in de industriële standaard.

De verlichting van Sangel is te herkennen aan:

  • Ergonomie
  • Eenvoud: kwa bediening en installatie
  • Robuust design
  • Grote verscheidenheid aan configuraties

Hierdoor is er altijd een Sangel verlichting die beantwoord aan de vraag van u als klant.

Voor aanvullende informatie over deze productgroep kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke verlichtingsadvies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test