Waarom u de echte kleur wilt zien! Sangel biedt uitkomst

16 februari 2018

Sangel ColourHet is al tegen het einde van de dag. In de fabriek valt de schemering langzaam in en er treedt plotsklaps een storing op in de machine.

De monteur gaat er met spoed heen, maar moet eerst terug om een zaklamp te halen. Daarvan is de batterij bijna leeg. Hij denkt de juiste draad en stekker aan te sluiten. Alleen heeft hij toch de verkeerde te pakken. Hoe kan dit voorkomen worden?

Wat gebeurt er als er niet voldoende of geen juiste verlichting is gemonteerd in uw machine?

Kleurgetrouwheid Ra of CRI
De kleurgetrouwheid is ook een kwaliteitscriterium voor LED's. Het toont de kleurweergave van het uitgestraalde licht. Het zonlicht bevat alle prismatische onderdelen en alle kleuren zijn zichtbaar. Wanneer sommige prismatische onderdelen ontbreken, dan zijn bepaalde kleuren niet juist zichtbaar voor het gemiddelde menselijke oog. In plaats van de ‘werkelijke’ kleur verschijnen er donkere of zwarte delen. Een kleurgetrouwheid van minder dan 60 is onvoldoende en zorgt ervoor dat de kleuren niet juist worden “gezien”.                           

Dit kan tot gevolg hebben dat er bij eventuele werkzaamheden of storingen er niet direct gestart kan worden of de verkeerde beslissingen worden gemaakt. Sangel biedt uitkomst. De machine verlichting van SANGEL geeft altijd een juiste kleur door zijn kleurgetrouwheid van meer dan 80%! Met meerdere bouwvormen kunt u deze verlichting goed en fraai in uw machine integreren waardoor niet alleen de juiste kleurgetrouwheid zichtbaar is, ook uw machine en producten die door de machine gaan zijn beter zichtbaar.

Voor aanvullende informatie over deze productgroep kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke verlichtingsadvies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Sangel Falk 16254 600xb

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test