Verlicht uw werkplek-met Sangel LED licht!

26 mei 2020

Het ene licht is het andere niet. Dat geldt ook voor LED verlichtingen wanneer je deze met elkaar vergelijkt.

Met een nauwkeurige kleurweergave (CRI ≥ 80) wordt de visuele aantrekkelijkheid van een ruimte of object bepaald. In het geval van voedselbereiding of grafische vormgeving, zorgt een nauwkeurige kleurweergave voor de beste omgeving om in te werken. Voeg daar de mate van lichthinder of mate van onbehaaglijk licht aan toe (UGR < 19) en de operator gaat niet snel meer met andere dan Sangel verlichting tevreden zijn.

Het homogene licht draagt bij aan verbeterde ergonomische omstandigheden waar medewerkers staan te werken aan montage- en assemblagetafels. De diffuse PMMA kap in de aluminium behuizing draagt daarin ook haar steentje bij en zorgt daarnaast ook voor een esthetisch en strak afgewerkt geheel. Met de traploze dimmer past de operator de verlichting naar zijn of haar behoefte en het aanwezige omgevingslicht aan. Dit leidt dan weer tot beter welzijn en minder vermoeidheid. Een memory functie zorgt ervoor dat eenmaal ingestelde verlichting de lichtsterkte instelling behoudt, ook na uit- en inschakelen. Operators worden ook wat dat betreft verlicht.

De lange levensduur van ≥ 60.000 branduren betekent voor de eigenaar: langdurige beschikbaarheid, minder vervanging en daarmee minder beslag op tijd van inkoop en onderhoud. En daarmee ligt de Total Cost of Ownership beduidend lager dan bij gebruik van conventionele verlichting. Dit geldt vaak ook bij gebruik van andere LED verlichting.

Sangel’s APLN zijn leverbaar in lengte’s van 400mm, 800mm en 1.200mm en branden na het aansluiten van een netsnoer voor 230VAC. Het onderling verbinden van armaturen in cascade behoort ook tot de mogelijkheden.

Sangel ontwikkelt, innoveert en fabriceert innovatieve industriële LED armaturen en verlichting, kabelassemblages en installatiemodules. De nieuwe APLN serie is bestemd voor verbeterde zichtbaarheid op werkplekken als montage- en assemblage tafels. SANGEL Systemtechnik staat voor hoge kwaliteit (made in Germany) en betrouwbaarheid in dit segment. Ook in klantspecifieke ontwikkeltrajecten is onze ervaring dat Sangel snel, betrouwbaar en op maat met een oplossing reageert!

Voor aanvullende informatie over de APLN serie of andere Sangel producten, kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Falk 34764 500xb

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test