Practical Safety Event - 5 maart 2020 - Veenendaal

5 maart 2020

Op 5 maart a.s. vindt het Practical Safety Event plaats. Ook Vierpool is hierbij van de partij. Komt u ook?

Aan de hand van een casus beleeft u een dagje de wereld van praktische Machineveiligheid. Theoretische kennis zal worden omgezet naar, direct toepasbare, praktijkkennis. Vierpool toont de nieuwe Laserveiligheidsscanners van Datalogic. Deze veiligheidsscanners zijn op een unieke manier in cascade aan elkaar te koppelen om zo de aansluiting naar de machinebesturing eenvoudiger en voordeliger te maken. Daarnaast zullen de smalste veiligheidsrelais verkrijgbaar op de markt getoond worden. Deze smalle ruimtebesparende relais zijn breed inzetbaar voor machine en procesveiligheid.

Locatie

Congres- en Evenementencentrum De Basiliek
Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal

De Basiliek beschikt over een eigen (gratis) parkeergarage en lift, waarmee De Basiliek rolstoelvriendelijk genoemd mag worden

Aanvangstijd: 9.00-9.30 u. De dag wordt beeindigd met een netwerkborrel. Graag zien wij u daar.

Raadpleeg voor meer informatie over Practical Safety Event 2020 de site van de beursorganisatie via de andere button rechts. Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, afdeling Verkoop, tel: 0346-594 555.

Deelnamekosten en voor registratie

Deelnamekosten bedragen € 45,= per persoon. Twee eerste deelnemers die zich namens Vierpool voor registreren, nemen kosteloos deel.

Deel deze pagina via:
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test