Jaarcongres Industriële Veiligheid - 30 januari 2020

30 januari 2020

Op 30 januari a.s. in één dag volledig geïnformeerd zijn over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie?

Dat is mogelijk tijdens het Jaarcongres Industriële Veiligheid. Meld u nu aan! Vierpool B.V. is tijdens dit 16de event aanwezig op stand D5.

Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met meer dan 500 vakgenoten bij uitstek hét evenement om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid binnen de industrie, daarnaast staat kennisdeling en interactie met vakgenoten centraal.

Thema: Samenhang in Veiligheid
Samen met u kijken we naar de verschillende onderwerpen en invalshoeken rondom de samenhang in veiligheid. Naast de verschillende verbanden kijken we ook naar hoe wet- en regelgeving, veiligheidsprocedures en diverse richtlijnen zich tot elkaar verhouden. 

Vooraf inschrijven? Dat kan. Via de buttons rechts, belandt u direct in het inschrijfformulier van de beursorganisatie. Gebruik ons persoonlijk relatienummer om u in te schrijven: DQ3Y53Y9. Raadpleeg voor meer informatie over Industriele Veiligheid 2020, de site van de beursorganisatie via de andere button rechts. Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, afdeling Verkoop, tel: 0346-594 555.

Deel deze pagina via:
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test