Jaarcongres Industriële Veiligheid - 30 januari 202030 januari 2020

Op 30 januari a.s. in één dag volledig geïnformeerd zijn over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie?

Dat is mogelijk tijdens het Jaarcongres Industriële Veiligheid. Meld u nu aan! Vierpool B.V. is tijdens dit 16de event aanwezig op stand D5.

Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met meer dan 500 vakgenoten bij uitstek hét evenement om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid binnen de industrie, daarnaast staat kennisdeling en interactie met vakgenoten centraal.

Thema: Samenhang in Veiligheid
Samen met u kijken we naar de verschillende onderwerpen en invalshoeken rondom de samenhang in veiligheid. Naast de verschillende verbanden kijken we ook naar hoe wet- en regelgeving, veiligheidsprocedures en diverse richtlijnen zich tot elkaar verhouden. 

Vooraf inschrijven? Dat kan. Via de buttons rechts, belandt u direct in het inschrijfformulier van de beursorganisatie. Gebruik ons persoonlijk relatienummer om u in te schrijven: DQ3Y53Y9. Raadpleeg voor meer informatie over Industriele Veiligheid 2020, de site van de beursorganisatie via de andere button rechts. Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, afdeling Verkoop, tel: 0346-594 555.

Beëindigd
Startdatum:donderdag 30 januari 2020
Einddatum:donderdag 30 januari 2020
responsive:evenementen

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.