ICT & Logistiek 2024 5 november 2024 - 7 november 2024

Wat heeft ICT & Logistiek 2024 u te bieden? Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

 

Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste IT-producten, -oplossingen en -diensten binnen de logistieke branche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse marktconforme sessies, naast de gebruikelijke beursvloer met exposanten.

Speerpunt van Vierpool op standnummer 08.E010 is processen veiliger, sneller, efficiënter en betrouwbaarder te maken. Dit doen we met een volwaardige productportfolio bestaande uit Auto-ID hardware als barcodescanners, mobiele computers, truckterminals, tablets en printers. Onze oplossing worden o.a. ingezet voor:

  • Productie identificatie-, verificatie- en registratie
  • Warehouse processen
  • Heftruckautomatisering (vorkenbord scanning)
  • Verladingsregistratie (dockdeurscanning)

Naast levering en realisatie zorgen wij ervoor dat alles optimaal blijft functioneren en in geval van Android ‘devices’ dat deze veilig en topfit blijven.

Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Openingstijden
dinsdag 5 november 2024: 9.30 uur tot 16.30 uur
woensdag 6 november 2024: 9.30 uur tot 16.30 uur
donderdag 7 november 2024: 9.30 uur tot 16.30 uur

Houd voor meer informatie, onze beursagenda in de gaten of neem een kijkje op onze Auto-ID pagina waar u o.a. meer informatie over Logistic-ID solutions vindt.

Startdatum:dinsdag 5 november 2024
Einddatum:donderdag 7 november 2024
Het laatste nieuws
het volledige nieuwsarchief
responsive:evenementen

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.