ICT & Logistiek 2023 8 november 2023 - 9 november 2023

Wat heeft ICT & Logistiek 2023 u te bieden? Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

 

Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste IT-producten, -oplossingen en -diensten binnen de logistieke branche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse marktconforme sessies, naast de gebruikelijke beursvloer met exposanten.

Speerpunt van Vierpool op standnummer 03.B030 is processen veiliger, sneller, efficiënter en betrouwbaarder te maken. Dit doen we met een volwaardige productportfolio bestaande uit Auto-ID hardware als barcodescanners, mobiele computers, truckterminals, tablets en printers. Onze oplossing worden o.a. ingezet voor:

  • Productie identificatie-, verificatie- en registratie
  • Warehouse processen
  • Heftruckautomatisering (vorkenbord scanning)
  • Verladingsregistratie (dockdeurscanning)

Naast levering en realisatie zorgen wij ervoor dat alles optimaal blijft functioneren en in geval van Android ‘devices’ dat deze veilig en topfit blijven.

Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Openingstijden
woensdag 8 november 2023: 9.30 uur tot 16.30 uur
donderdag 9 november 2023: 9.30 uur tot 16.30 uur

Houd voor meer informatie, onze beursagenda in de gaten of neem een kijkje op onze Auto-ID pagina waar u o.a. meer informatie over Logistic-ID solutions vindt.

Beëindigd
Startdatum:woensdag 8 november 2023
Einddatum:donderdag 9 november 2023
Het laatste nieuws
het volledige nieuwsarchief
responsive:evenementen