ICT & Logistiek 2023

8 november 2023 - 9 november 2023

Wat heeft ICT & Logistiek 2023 u te bieden? Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

 

Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste IT-producten, -oplossingen en -diensten binnen de logistieke branche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse marktconforme sessies, naast de gebruikelijke beursvloer met exposanten.

Speerpunt van Vierpool is processen veiliger, sneller, efficiënter en betrouwbaarder te maken. Dit doen we met een volwaardige productportfolio bestaande uit Auto-ID hardware als barcodescanners, mobiele computers, truckterminals, tablets en printers. Onze oplossing worden o.a. ingezet voor:

  • Productie identificatie-, verificatie- en registratie
  • Warehouse processen
  • Heftruckautomatisering (vorkenbord scanning)
  • Verladingsregistratie (dockdeurscanning)

Naast levering en realisatie zorgen wij ervoor dat alles optimaal blijft functioneren en in geval van Android ‘devices’ dat deze veilig en topfit blijven.

Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

Openingstijden
woensdag 8 november 2023: 9.30 uur tot 16.30 uur*
donderdag 9 november 2023: 9.30 uur tot 16.30 uur*
*definitieve tijden volgen nog

Houd voor meer informatie, onze beursagenda in de gaten of neem een kijkje op onze Auto-ID pagina waar u o.a. meer informatie over Logistic-ID solutions vindt.

Deel deze pagina via:
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test