ICT & Logistiek 2020

3 november 2020 - 4 november 2020

131330 JAA ICTLOG logo 285x75px2De ICT & Logistiek 2020 vormt hét platform voor ICT toepassingen en – diensten in de logistieke keten. Komt u ook? Graag ontmoeten wij u begin november op stand.

Wat heeft ICT & Logistiek 2020 u te bieden?

ICT & Logistiek valt dit jaar samen met de Logistica en is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-) oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

Op 3 en 4 november a.s. zijn de deuren van ICT & Logistiek wederom voor u geopend! Ook deze editie vindt u op de beurs de nieuwste IT-producten, -oplossingen en -diensten binnen de logistieke branche. Natuurlijk is er ook dit jaar weer een breed seminarprogramma met diverse marktconforme sessies, naast de gebruikelijke beursvloer met exposanten.

Locatie
Jaarbeurs, Utrecht - Hal 1

Openingstijden
dinsdag 3 november 2019: 9.00 uur tot 17.30 uur
woensdag 4 november 2019: 9.00 uur tot 17.30 uur

Vooraf inschrijven en wachten voorkomen? Via de onderste van beide buttons rechts, belandt u direct in het inschrijfformulier van de beursorganisatie. ‘
Houd voor meer informatie, onze beursagenda in de gaten of neem een kijkje op onze Auto-ID pagina waar u o.a. meer informatie over LogisticIDsolutionS vindt.

Deel deze pagina via:
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test