Vierpool en ProGlove’s Smart-gloves: barcodescannen 4.0

13 mei 2019

Ken je MARK al? Intuïtieve innovatie: Vierpool voegt ProGlove’s wearable barcode scanners toe aan portfolio.

ProGlove’s verbeteren de ergonomie van het barcode scannen en helpt 33% van alle picking fouten voorkomen.

“Toen we in contact kwamen met ProGlove zagen we gelijk de potentie: het is zo’n intuïtief concept. We zijn dan ook erg blij dat we het nu aan kunnen bieden aan onze klanten”, zo zegt onze collega Wim Gerrits, Sales & Accountmanager LogisticIDsolutionS Vierpool.

#MARK2 #ProGlove #ExperienceInnovationProGlove heeft als missie het ‘smarter’ maken van logistieke en industriële medewerkers. Dit doet ProGlove door de medewerker centraal te plaatsten vanaf de ontwikkeling van hun producten. De eersten, MARK One S en MARK 2, zijn wearable barcode scanners die medewerkers productiever maken door hen op een natuurlijke manier te laten werken. Het scannen op natuurlijke wijze biedt ergonomische voordelen, welke bijdragen aan het welzijn van de medewerker (ook) op lange termijn. Met arbeidsvreugde als niet onbelangrijk en welkom neveneffect. Met deze nieuwe scanners besparen medewerkers in logistieke- en productie processen tot wel 4 seconden per scan. Deze toename in productiviteit is mogelijk, omdat traditionele scanners onvoldoende uitgaan van de eindgebruiker en hen daardoor beperken in hun handelingen.

De MARK One S, MARK 2, en bijbehorende consumables (waaronder de handschoenen) zijn bij Vierpool verkrijgbaar. Zoals Derk Steemers, Marketing Manager Noord-Europa, het vertelt:”Vierpool creëert meerwaarde voor Auto-ID gebruikers, daar sluiten wij van ProGlove ons graag bij aan.”

U kunt als Vierpool klant nu terecht om een MARK One S of de MARK 2 te testen, zodat u als klant zelf deze nieuwe technologie kunnen uitproberen. “Onze producten zijn plug-and-play en vergen eigenlijk geen installatie, daarom nodigen we iedereen uit om het zelf te proberen.”, concludeert Derk Steemers.

Voor aanvullende informatie over de Proglove scanhandschoen en/of de mogelijkheden voor Proof-of-Concept testen kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594555 (afdeling Verkoop).

 BMW Warehouse 5 1000xbDeel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test