Proglove: IFOY Award winnaar - Start Up of the Year 2019

15 oktober 2019

ProGlove wint de IFOY Award in de categorie Startup of the Year. Vorig jaar viel ProGlove tijdens de Logimat ook al in de prijzen met ‘Beste product’ award.

Het jonge bedrijf verwierf de IFOY Award met haar intelligente handschoen met dezelfde naam, voor het scannen van streepjescodes en 2D-codes.

De zes bedrijven die een IFOY Award tijdens de grote finale op 26 april jl. in Wenen in ontvangst namen, staan ook tijdens de aankomende Logistica in de Jaarbeurs in Utrecht, in de schijnwerpers. In hal 4, de hal voor Material Handling en Intern Transport, wordt een speciale IFOY-locatie ingericht. Benieuwd naar het unieke ProGlove concept? Op de Vierpool stand 01B072 demonstreren onze medewerkers het vernuft van de ProGlove scanhandschoen. Recent uitgebreid met 2D en ‘long range’ mogelijkheden.

Komt u ook? De ICT&Logistiek vindt dit jaar gelijktijdig plaats met de Logistica, van dinsdag 5 t/m 8 november a.s. Vierpool treft u daar op standnummer 01B072. U kunt zich hier gratis registeren voor toegang tot beide beurzen.

ProGlove IFOY2

 

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test