Meer flexibiliteit met mobiele werkplek (computer trolley)

19 oktober 2020

Een mobiele werkplek of computer trolley is onmisbaar geworden in veel logistieke processen.

Denkbare processen zijn bijvoorbeeld orderpicken, in- en uitslag van goederen, kwaliteitscontrole of voorraad tellingen. Het hierbij herhaaldelijk heen en weer lopen om wat op te zoeken in de computer of om een label te printen kost veel tijd en vergroot de kans op fouten. Met een computer trolley maakt u uw werkplek mobiel en beweegt deze - met de benodigde apparatuur - flexibel met u mee door het magazijn.

De computer trolley kan modulair worden samengesteld uit losse onderdelen waardoor u uw mobiele werkplek naar wens kunt samenstellen. De beschikbare opties kunnen ook achteraf worden toegevoegd, tevens zijn hierdoor beschadigde onderdelen eenvoudig te vervangen.

U kunt uw mobiele werkplek naar wens inrichten met apparatuur zoals een labelprinter, een A4 printer, een A4 flatbed scanner, computer/laptop en een barcodescanner. De stand-by tijd en werkduur van het accupakket is afhankelijk van het proces en de soort apparatuur die gevoed moet worden.

De laadstatus en de resterende gebruiksduur leest u eenvoudig af het hiervoor aanwezig display.

Wij adviseren u graag over het ideale accupakket voor uw situatie.

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van AutoID? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

AutoID DSC0232 750xb

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test