Vierpool - Statement Corona Virus

18 maart 2020

Op deze pagina vindt u alle informatie over hoe we bij Vierpool omgaan met de ontwikkelingen rond het coronavirus en welke maatregelen wij daarvoor treffen.

Uiteraard volgen we daarin de adviezen vanuit het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de overheid.

Bereikbaarheid

Verkoopbinnendienst, administratie en orderdesk
Onze medewerkers zijn ongewijzigd bereikbaar via telefoon en e-mail.

Support medewerkers
In geval van eerder geplande afspraken op locatie van onze klant of relatie wordt in overleg bepaald of deze afspraak wordt uitgesteld of door gaat. In het specifieke geval dat een afspraak met een support medewerker doorgaat houden zij gepaste afstand en schudden zij geen handen.

Technische Accountmanagers
Onze medewerkers in de verkoop buitendienst zijn gestopt met het bezoeken van klanten. Zij werken vanuit thuislocaties en hebben op afstand toegang tot onze interne systemen. Zij zijn bereikbaar voor al uw vragen via u bekende mobiele en vaste telefoonnummers. Afspraken die door contactbeperking worden verhinderd, vinden indien mogelijk telefonisch of in de vorm van skypemeeting plaats.

Voor werkzame Vierpool medewerkers geldt dat zij in goede gezondheid verkeren en bij eventuele klachten naar huis worden gestuurd.


Veiligheidsmaatregelen

Kantoor Maarssen
Ons kantoor in Maarssen is tot en met maandag 6 april gesloten voor externe bezoekers.

Levering goederen
Vierpool houdt voorraad in Maarssen. Onze voorraad bevindt zich op het gebruikelijk peil en wordt bijna dagelijks aangevuld. Ook onder onze leveranciers zijn nog geen geluiden vernomen die duiden op continuïteit issues. Van een aantal fabrikanten is bekend dat de toelevering van elektronische halffabricaten uit China weer op gang heeft moeten komen. Van andere fabrikanten is ons bekend dat toelevering tot eind 2020 is gewaarborgd in de toeleverketen van elektronica componenten.

Benieuwd naar beschikbaarheid van specifieke producten die voor uw bedrijfsprocessen cruciaal zijn? Neem in dat geval contact op met uw bekende contactpersoon binnen Vierpool.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking zodat we met elkaar ervoor zorgen dat verdere verspreiding van het Coronavirus tot een minimum beperkt blijft. Naast de continuïteit van onze dienstverlening, draait het hierbij meer nog om de veiligheid van onze medewerkers, klanten, leveranciers en naasten met wie zij weer in contact staan.

Laten we met elkaar waken over elkaars gezondheid en veiligheid. Samen op weg naar gezonde en betere tijden!

Deel deze pagina via:
HET LAATSTE NIEUWS
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test