Nieuwe DTM drivers met HART en FF protocol

13 mei 2011

pr_dtm_logos.jpgDe DTM-drivers voor HART-transmitters van PR electronics zijn vernieuwd en voldoen nu volledig aan de DTM-style guide.

Toepassing van deze style guide maakt het configureren van een transmitter een stuk eenduidiger. Voor de koptransmitter 5350 - voorzien van Foundation Fieldbus-protocol - is zelfs een compleet nieuwe DTM-driver ontwikkeld die voldoet aan deze style guide. Naast deze DTM’s was er al een versie beschikbaar van de 5350 voor het Profibus PA-protocol.

 

De DTM-style guide beschrijft de functionaliteit- en layout voor alle DTM-drivers. Daarmee voorzien ze in een eenduidige structuur, waardoor diverse parameters, configuraties en beheergegevens van verschillende instrumenten op dezelfde manier beschikbaar zijn. Dit maakt het voor gebruikers makkelijker om de transmitterinstellingen aan te passen via elk beschikbaar FDT-frame. De procedure om instellingen te wijzigen is überhaupt altijd gelijk voor elke transmitter. Ook het toepassen van DTM’s in diverse managementsoftwaretools maakt de verwerking van instellingen en data overzichtelijker.

De DTM-files zijn beschikbaar voor:
- 5335, HART-transmitter voor montage in sensorkop
- 6335, HART-transmitter voor DIN-railmontage
- 5350, Profibus-PA-transmitter voor montage in sensorkop
- 6350, Profibus-PA-transmitter voor DIN-railmontage
- 5350, Foundation Fieldbus-transmitter voor montage in sensorkop
- 6350, Foundation Fieldbus-transmitter voor DIN-railmontage

Deze DTM-drivers kunt u gratis downloaden op www.prelectronics.com.pr_dtm_drivers.jpg

Deel deze pagina via:
Signaalconditionering nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test