Waterdicht én dimbaar display

8 januari 2017

De displays 5714 en 5715 waren al universeel inzetbaar, dankzij de vele functies. Nu zijn hier op verzoek uit de markt nieuwe functies aan toegevoegd, waardoor ze nog breder inzetbaar zijn. Een overzicht …

Regelbare lichtintensiteit
De lichtintensiteit van het display is instelbaar voor verschillende lichtomstandigheden. Hierbij blijft de afleesbaarheid gewaarborgd zonder dat de led’s indringend op uw netvlies komen te staan. Vooral in controlrooms en op de scheepsbrug is dit een uitkomst. De lichtintensiteit past u eenvoudig aan met de pijltjestoets.

1- of 2-puntskalibratie
Voor kritische processen kunt u via een menufunctie een 1- of 2-puntskalibratie uitvoeren. Zo kunnen de weergave en de verwerking van het procesmeetsignaal volledig op elkaar afgestemd worden. Deze functie is geschikt voor temperatuur-ingangssignalen en procesmetingen met een mA- of V-signaal.

Meer ingangsmogelijkheden
Op de displays kunnen Cu-temperatuursensoren worden aangesloten, die toegepast worden in elektromotoren of generatoren. De displays zijn ook voorzien van een ingang waarmee potentiometers tot maximaal 100 kΩ kunnen worden gelezen, bijvoorbeeld om een linaire positie of niveausensor te meten. In de displays 5715 is voor het aansluiten van thermistors een linearisatie beschikbaar tot maximaal 9999 Ω. Tot slot beschikken de displays met relaisfunctie de mogelijkheid om de hysterese in te stellen van 0 tot 100% voor een nóg flexibelere programmering.

Deel deze pagina via:
Signaalconditionering nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test