PR 3225 universele frequentie converter

4 januari 2022

Breed inzetbaar, maar smal van bouwvorm. De succesvolle 3000-serie van PR electronics is uitgebreid met een programmeerbare f ->I/U converter.

Deze unit is geschikt om een grote diversiteit aan pulssignalen om te zetten naar een standaard analoge waarde (3225A: mA of V) of te fungeren als tripversterker (3225B: relaiscontact). De 3225 is ideaal voor speedmonitoring applicaties en het omzetten van (flow)pulsen naar een analoge waarde. Naast het inlezen van de standaard meetwaardes is het ook mogelijk om een trigger-level in te stellen voor een minimale of maximale spanningswaarde. De belangrijkste eigenschappen op een rijtje:

  • Input: NAMUR, NPN, PNP, Tacho, TTL of S0
  • Twee uitgangsopties – 3225A: mA / V, 3225B: Alarm relais
  • Programmeerbaar in- en uitgangsbereik: 0.001 Hz – 100 kHz
  • nauwkeurigheid < 0.06% / span
  • Response time < 30 ms
  • NAMUR NE21, NE43 Sensorfoutdetectie
  • 2.5 kVAC, 3-weg galvanische scheiding

Om de unit snel in te stellen, is deze aan de zijkant voorzien van DIP-switches. Voor een meer gedetailleerde configuratie, is de PR 4590 ConfigMate en een display uit de 4500-serie het ideale hulpmiddel. Hiermee kunnen ook configuraties gekopieerd en opgeslagen worden. En zijn monitoring- en simulatiefuncties beschikbaar voor commissioning.

Door de uitstekende EMC-eigenschappen én de standaard 5 jaar fabrieksgarantie kunt u vertrouwen op een probleemloze inzet van PR electronics producten.

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Signaalconditionering? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

PR configmate 4590

Deel deze pagina via:
Signaalconditionering nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test