Koninklijk bezoek voor PR electronics

3 september 2015

Koninklijk bezoek voor PR electronicsOp dinsdag 1 september jl. bracht HM Koningin Margrethe II van Denemarken een bezoek aan het hoofdkantoor van PR electronics en de fabriek in Rønde.

Bij ontvangst werd zij opgewacht door een trotse eigenaar Kim Rasmussen en alle medewerkers. Tijdens haar bezoek kreeg Koningin Margrethe een korte presentatie van PR electronics en een rondleiding door de fabriek, waar zij lopende werkzaamheden van nabij aanschouwde.Tijdens het bezoek van de koningin aan het deel in de kop van Jutland waar PR electronics is gevestigd, was er gelegenheid voor een klein aantal bezoeken. Daardoor was het des te meer bijzonder dat haar programma tijd bood voor een bezoek aan PR electronics. Het bezoek was onder meer te danken aan de erkenning voor PR’s filosofie te investeren in de combinatie van innovatie, mensen en lokale productie. Ook de sterke internationale groei van de onderneming in het bijzonder gedurende de laatste 5 jaar was daarnaast niet onopgemerkt gebleven en was voor HM des te meer reden om PR persoonlijk een bezoek te brengen. PR electronics werkt in Nederland nauw samen met Vierpool B.V.

Koninklijk bezoek voor PR electronics

Eigenaar Kim Rasmussen en HM Koningin Margrethe aan het begin van de tour op het hoofdkantoor en door de fabriek van PR electronics.

Koninklijk bezoek voor PR electronics

Kim Rasmussen demonstreert het nieuwste product aan HM de Koningin - De 7501 HART® temperatuur transmitter met display en optische bedienknoppen.


>> Voor meer informatie over onze PR producten, bel met onze afdeling Verkoop, tel 0346-594 555.

Deel deze pagina via:
Signaalconditionering nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test