Waarom nu al kiezen tussen Windows of Android ?

21 juni 2017

Meer dan 10 jaar lang was Windows met versies als Windows Mobile, Windows CE en Windows Embedded Handheld de standaard voor gebruik in combinatie met handheld terminals, truckterminals en PDA’s.

Waar Android in eerste instantie is ontwikkeld voor de consumenten markt volgen Android elkaar in een rap tempo op en wordt Android inmiddels ook geïntroduceerd op handheld terminals.

De belangrijkste verschillen tussen Windows en Android zijn :

  • Windows is door de jaren heen zeer stabiel en geaccepteerd.
  • Windows is niet geschikt voor geavanceerde moderne multi-touch applicaties.
  • Windows Mobile, Windows CE en Windows Embedded worden niet meer doorontwikkeld.
  • Android is zeer geschikt voor grote touchscreens
  • Android is volop in ontwikkeling (versies volgen elkaar in een razend snel tempo op) en het Android up-date beleid (Life Cycle Management) is nog afgestemd op de korte life-cycle van consumenten producten.
  • Android inclusief GMS (Google Mobile Services - zoals de Play Store, Google Chrome en Youtube) vraagt om een verplicht Google account en verplichte gegevensdeling met Google.


Om u op dit moment nog niet te dwingen tot het maken van een definitieve keuze biedt Honeywell met de nieuwe CK75 serie de mogelijkheid om een eventuele upgrade van het Operating System in een later stadium te doen.

De CK75 HandHeld Terminal is standaard leverbaar met Windows Embedded 6.5 en Android 6. De uitvoering met Windows Embedded 6.5. kan zonder tussenkomst van een “service center” en hiermee dus op locatie worden ge-upgrade naar Android 6.

Lees hier verder:

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test