Meer gebruiksgemak door vernieuwde SkorpioX3 barcodeterminal

1 augustus 2014

Datalogic vernieuwd en breidt de in 2012 geïntroduceerde succesvolle SkorpioX3 familie uit met een nieuwe 2D imager en een extra keyboard lay-out.

De nieuwe 2D imager maakt het mogelijk om een code over een grotere afstand te scannen, waarbij de eveneens vernieuwde software algoritmes de Skorpiox3 nog agressiever de gescande code laat decoderen.

Deze vernieuwingen betekenen voor u als gebruiker dat zowel een 1D streepjes code, als een 2D matrix code nog gemakkelijker en sneller zullen worden gescand.

De uitbreiding van de range met een vierde keyboard lay-out heeft betrekking op 11 (F1 t/m F11) direct toegankelijke functie toetsen in combinatie met een overzichtelijke numerieke lay-out.

Deze nieuwe keyboard lay-out is beschikbaar naast de voor de SkorpioX3 al bekende 28 key “numeric”, 38 key “functional” en 50 key “full alphanumeric” uitvoeringen.

Met deze uitbreiding is voor elk soort van toepassing het meest optimale keyboard beschikbaar.

Naast deze vernieuwing en uitbreiding zal de 2D imager uitvoering ook “af fabriek” als pistolgrip uitvoering leverbaar zijn. Voorheen kon deze bouwvorm alleen via het toevoegen van een additionele “pistolgrip” accessoires worden bereikt. Deze pistolgrip uitvoering met 2D imager zal standaard worden geleverd met een high capacity batterij.

Alle uitvoeringen binnen de Skorpiox3 familie beschikken over de gepatenteerde Green-spot technologie, die een zichtbare groene punt op de gedetecteerde barcode projecteert. Deze feature biedt met name voordeel in een rumoerige omgeving.

De SkorpioX3 is uitgerust met Windows CE 6.0 of Microsoft Embedded Handheld 6.5.

Hiermee kan de terminal dus naadloos worden geïntegreerd met gangbare WMS- en ERP systemen en dedicated maatwerkoplossingen. Bovendien zorgt de nieuwste Cisco CCX v4-radiotechnologie voor een optimale draadloze communicatie.

Ook aan ergonomie is volop aandacht besteed. Zo is de interne scanengine onder een hoek geplaatst

Dit maakt tijdens het scannen een eenvoudige en optimale aflezing op het scherm mogelijk.

Voor meer informatie kunt u uw gegevens achterlaten via de Persoonlijke AUTO-ID Advies button hiernaast waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594555.
Datalogic skorpioX3

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test