Supersnel scannen van barcodes en images met de Matrix210

22 augustus 2011

De Matrix210 is de nieuwste telg in het 2D Imager programma van Datalogic Automation.

De Matrix210 kenmerkt zich door een ongeëvenaarde performance, een geïntegreerde Ethernet interface en dit alles nog steeds in een ultra-compacte behuizing. De geïntegreerde Ethernet interface biedt mogelijkheden voor een snelle overdracht -tot wel 60 beelden per seconde- van zowel de inhoud van de barcode als het volledige image voor bijvoorbeeld opslag of analyse. De Matrix210 is leverbaar in twee modellen.

Naast het rechte model, is er een reader met een 90 graden uitleesvenster. Inbouw wordt hierdoor gemakkelijker, zeker waar de ruimte beperkt is. Naast het scannen van barcodes (1D en 2D) biedt de Matrix210 nu ook mogelijkheden voor Optical Character Recognition (OCR) en Optical Character Verification (OCV).

Als teken van een succesvolle scan wordt er een groene stip op het scanoppervlak geprojecteerd, zodat u a la minuut van het resultaat op de hoogte bent. De Matrix210 heeft een metalen behuizing, IP65-beschermingsklasse en is inzetbaar tot 50º Celsius.

De imager is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, van electronica-assemblage, farmaceutische industrie, print&apply verificatie, multimedia, tot toegangscontrole en logistiek.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test