Geef uw werknemers Power met de nieuwe Lynx PDA van Datalogic

4 december 2012

Maak kennis met de nieuwe mobiele computer van Datalogic, waarmee uw mobiele werknemers efficiënter kunnen werken. De nieuwe Lynx™ PDA ligt perfect in de hand en heeft alles wat u nodig hebt voor zowel binnen de vier muren als buiten in het veld.

Deze mobiele computer past in uw zak, maar laat u niet misleiden door de geringe afmetingen van deze PDA. Achter dit elegante, ergonomische ontwerp gaat een extreem robuust (IP54 codering, overleeft een val van 1,2 m hoogte) en krachtig device schuil, dat met het grootste gemak iedere toepassing in de retail, gezondheidszorg, productie of transport & logistiek aankan.

Het eerste dat opvalt wanneer u de Lynx PDA oppakt, is het heldere beeldscherm van 2,7 inch (bijna 7 cm). Dankzij een nieuwe technologie, die de leesbaarheid van het beeldscherm zowel binnen als buiten verbetert, krijgt de gebruiker niet langer vermoeide ogen wanneer het licht minder wordt.

De Lynx PDA is een mobiele computer die beschikt over GPS, telefoon, camera en een barcodescanner of imager; en dat alles in één device. Iedere functie in dit apparaat, van Assisted GPS met hybride Core Engine positionerings- systeem van Skyhook, zijn 3-megapixelcamera met ingebouwde flits en de draadloze Bluetooth®-technologie, tot de 802.11 b/g/n-radio en de draadloze HSPA+ (3G/4G) netwerkcommunicatie, is speciaal ontworpen om het gebruikers-gemak en prestatieniveau voor de gebruiker te verbeteren. Daar komt nog bij dat de Lynx PDA snel en nauwkeurig barcodes kan lezen middels de 1D-laser scanner of de 2D-imager.

Wilt u meer weten over de nieuwe Lynx PDA? Neem gerust contact met ons op tel: 0346 - 594 555.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test