Kloosterboer Vlissingen kiest voor LXE RF barcodeterminals en Vierpool

11 april 2011

Na een zorgvuldige selectieprocedure onder leveranciers heeft Kloosterboer Vlissingen.

Vierpool gekozen als haar voorkeurleverancier voor RF scanning. ‘De keuze voor Vierpool is hierbij gemaakt op basis van kennis en ervaring van zowel het coldstore proces, als van de hiervoor geschikte hardware en infrastructuur’, aldus IT specialist Serge van Waes van Kloosterboer Vlissingen.

De RF Scanning oplossing is samengesteld uit een totaal van 61 LXE RF barcodeterminals verdeeld over de modellen MX3 en MX7 Tecton uit de handheld range en VX3 en VX7 modellen uit de truckterminal range. Naast de RF Scanning invulling zal Vierpool tevens zorgdragen voor de implementatie van de beheerstool Wavelink. Wavelink zal door Kloosterboer Vlissingen worden gebruikt voor het centraal beheren en managen van de verschillende RF barcodeterminals in het veld.

Over Kloosterboer
Kloosterboer is één van de grootste logistiek dienstverleners voor koel- en vriesproducten met vestigingen in Nederland, Frankrijk, USA en Canada. Het pakket aan diensten omvat opslag, overslag, stuwadoring, blending, forwarding, douaneformaliteiten en bargetransport. De klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit wereldwijd opererende bedrijven uit de foodsector. Kloosterboer telt 600 medewerkers en heeft een omzet van € 145.000.000.

datalogic_kloosterboer_vlissingen_locatie.jpg

Locatie: Kloosterboer Vlissingen met een containterstack voor 3000 TEUen een warehouse (koel/vries) capaciteit van 35.000 palletplaatsen verdeeld over 28 verschillende compartimenten


  Over Vierpool
Vierpool is ruim 35 jaar actief als totaalleverancier voor oplossingen binnen de industriële & logistieke automatisering. Binnen de logistieke automatisering realiseert Vierpool oplossingen gebaseerd op automatische identificatie. Voor automatische identificatie wordt gebruik gemaakt van technologieën als barcode, voice en/of RFID. Vierpool realiseert oplossingen voor logistieke automatisering in nauwe samenwerking met en producten van gerenommeerde fabrikanten als Cisco, Datalogic, DloG, LXE en Zebra.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test