Repeterende invoer via het keyboard ook zo beu

15 augustus 2014

Een barcodescanner kan ook heel goed gebruikt worden voor het automatiseren van repeterende toetsenbord invoer in bijvoorbeeld Word, Excel of een database omgeving.

Voorbeelden hiervan zijn artikel- of serienummer registratie, ordernummers doorboeken of ordernummers gereedmelden, SSCC code registratie enz.

Vaak zijn de te registreren nummers naast in leesbare tekst ook als barcode op een bon, formulier of etiket weergegeven.

Door het gebruik van een barcodescanner als verlengstuk van het toetsenbord (keyboard-wedge mode), komt de gescande “data” binnen alsof deze via het toetsenbord is ingevoerd.

Door de scanner te configureren met de juist header, terminator en dataformat, kan er vervolgens voor worden gezorgd dat de “data” in de juiste opmaak en in de juiste velden wordt opgeslagen.

Voor aanvullende informatie over deze mogelijkheden binnen uw toepassing kunt u uw gegevens achterlaten via de Persoonlijke AUTO-ID Advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594555.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test