Sneller scannen met de nieuwe Gryphon Imager 4400 serie

22 augustus 2011

Datalogic heeft met de Gryphon Imager 4400 serie een nieuwe telg toegevoegd aan de Gryphon barcodescannerlijn.

De Gryphon I 4400 serie is een snelle en krachtige omni-directionele barcodescanner en is geschikt voor het alle huidige 1D-, 2D-, post-, stacked en composite codes zoals PDF417. 


De Gryphon I 4400 maakt gebruik van de nieuwste generatie processoren waardoor het mogelijk is om de “Motionix” motion sensing technologie toe te passen. Motionix is een door Datalogic ontwikkelde techniek waarbij een al dan niet beschadigde of vervuilde code tijdens de beweging van de gebruiker kan worden gescand. Voordeel hiervan is dat de gebruiker sneller kan werken en dus minder tijd kwijt is met wachten en richten van de scanner.

Ten behoeve van het richten op een te lezen code is de scanner voorzien van een 4-dot aiming functionaliteit welke een duidelijke kadering geeft van het leesveld. Naast deze nieuwe features beschikt de Gryphon I 4400 serie natuurlijk over de gepatenteerde “Green-Spot” technologie, waarbij na elke goed gelezen barcode een groene stip wordt geprojecteerd op de barcode. De Gryphon I 4400 is leverbaar met vaste kabel en in een draadloze uitvoering.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test