Omnidirectionele scanner spaart ogen

16 november 2011

De draadloze Datalogic Gryphon GM4400 is een imager scanner waarmee zowel 1D als 2D gestapelde stack barcodes in alle richtingen kunnen worden gelezen. Deze scanner heeft een niet-flikkerend dieprood licht dat minder vermoeiend is voor de ogen.

De GM4400 is een lichte en ergonomisch gevormde ‘area imager' die is uitgerust met de Motionix motion-sensing technologie vanDatalogic. Net als andere Gryphon 4400 lezers, leest de GM4400 imager hiermee een barcode op 4 punten. Deze technologie zorgt volgens de fabrikant/leverancier voor goede feedback bij het herkennen van de barcode en identificeert gelijktijdig slechte barcodes, beschadigde verpakkingen of ontbrekende elementen. Deze handscanner kan desgewenst ook in een houder worden geplaatst voor staand gebruik.Specificaties
De GM4400 leest nagenoeg elke soort barcode, zoals 1D-, 2D- en postcodes maar ook samengestelde codes zoals PDF417 en GS1 DataBar. De beschikbare multi-interfaceopties zijn de RS-232 / IBM4XX / USB Multi-interface of RS232 / USB / Keyboard Wedge / Wand Multi-interface. De scanner heeft een IP52 rating met een valbestendigheid van 1.8 m. Met de Lithium-Ion 2100 mAh batterij kunnen tot 60. 000 scans worden uitgevoerd zonder op te laden. De bijbehorende configuratiesoftware ‘Aladdin' is vanaf de website van de leverancier te downloaden.

Draadloos
Het Datalogic STAR radio system voorziet in een veilige, narrowband en real-time tweerichtingscommunicatie. Er is ook een optie met 433MHz radiofrequentie beschikbaar. Een optie met 910 MHz frequentie zal in de nabije toekomst op de markt komen. De GM4400 heeft een radiobereik van 30 meter in de openlucht voor beide frequenties.

Bron: auteur Martin Althof , www.logistiek.nl

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test