Minder stilstand in het magazijn dankzij Vehicle Mounted Computer

13 mei 2013

vehicle_mount_computer_1.jpgDe Thor VM2 van Honeywell Scanning & Mobility is een onderhoudsarme, tabletachtige Vehicle Mount Computer (VMC) die een hoge beschikbaarheid garandeert.

Zowel van de computer als van het voertuig waarop het gemonteerd is.

 

De robuuste Thor VM2 is via een dockingstation in een voertuig bevestigd. Hiermee kan de bestuurder informatie bijhouden, communiceren met de thuisbasis en gegevens doorkrijgen van bijvoorbeeld een WMS. De VM2 wordt gepositioneerd naast de bestaande VM1 die beschikt over een fysiek toetsenbord en (scherm)verwarming voor gebruik in coldstores. Vergeleken met deze VM1 beschikt de VM2 over een groter 9,7 inch XGA-scherm en een snellere processor. De VM2 is bovendien uitgerust met zowel wifi en Bluetooth.

Hoge inzetbaarheid en onderhoudsarm
Bij een defecte of lege accu van een magazijnmachine kan de Thor VM2 losgekoppeld worden van het dockingstation en binnen 10 seconden op een andere machine worden geïnstalleerd. Er gaat dus geen kostbare werktijd verloren. De Thor VM2 vraagt weinig service en onderhoud. Zo kunnen veelgebruikte onderdelen, zoals het touchscreen, door de chauffeur worden vervangen door simpelweg enkele schroeven los te draaien. Daarnaast beschikt de VM2 over een tijdsafhankelijke stand-by-instelling om te voorkomen dat het apparaat ongemerkt de voertuigaccu belast. Dit garandeert de hoge inzetbaarheid van het apparaat en van het voertuig.

Wilt u meer informatie over onze VMC-oplossingen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling, tel: 0346- 594 555.

vehicle_mount_computer_2.jpg


Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test