Datalogic komt met opvolger voor de Rhino

20 december 2011

Datalogic Mobile, één van de wereldleiders in de mobiele computer industrie, lanceert de nieuwe Rhino™ 10, een uiterst robuuste heftruckterminal ontworpen voor warehouse management in distributiecentra, magazijn- en productie omgevingen.

Rhino™ 10 verhoogt de productiviteit significant dankzij de geautomatiseerde datacollectie mogelijkheden tijdens inslag, opslag, orderpicking en uitslag activiteiten.

 

Ontworpen voor het leveren van een maximale efficiëntie en betrouwbaarheid in de zwaarste omgevingen, de Rhino™ 10 heftruckterminal zet de industrie standaard voor robuustheid. Dit nieuwe product is voorzien van een volledig afgedichte aluminium IP65 behuizing waardoor het beschermt wordt tegen de droogste en natste omgevingen en bestand is tegen stof, regen, agressieve reinigingsmiddelen of wat men zoal nog meer tegenkomt in binnen- en buiten warehouse omgevingen. De terminal is ook met gemak bestand tegen heftige trillingen en schokken aan boord van slecht verende heftrucks. Een speciaal ‘low temperature model' is beschikbaar voor gebruik in vriesomgevingen (-30 °C tot 60 °C).

Naast de extreme robuustheid is de uitstekende connectiviteit van de Rhino™ 10 een belangrijk pluspunt. De Rhino™ 10 is voorzien van een Summit IEEE 802.11 b/g CCX v4 gecertificeerde radio, waardoor een naadloze integratie in de bestaande IT-infrastructuur kan worden gegarandeerd. Ethernet is beschikbaar op bepaalde modellen. Rhino™ 10 biedt ook een breed scala aan mogelijkheden voor bedrade verbindingen, met twee seriële en twee USB-poorten, waardoor bijvoorbeeld een barcode scanner kan worden aangesloten voor snelle en foutloze invoer van gegevens en bevestiging van de locatie. Bovendien beschikt de Rhino™ 10 over Bluetooth® Wireless Technology voor een eenvoudige verbinding met Bluetooth randapparatuur. Zo is de koppeling met Datalogic's populaire (Bluetooth) Powerscan reeds gecertificeerd.

De nieuwe Rhino™ 10 is voorzien van een 10 inch touch screen display en kan overal gemakkelijk worden geïnstalleerd, zelfs in heftrucks met beperkte ruimte. Diverse montage accessoires zijn beschikbaar voor de Rhino™ zelf, voor de handscanners en voor de diverse beschikbare externe toetsenborden. Er is tevens een softwarematig toetsenbord beschikbaar in diverse talen en lay-outs.

"Zie onze nieuwe Rhino™ als een robuuste tablet voor een vorkheftruck. Door middel van het 10 inch touch screen -met een minimale footprint en geschikt voor gebruik met handschoenen- is een fysiek toetsenbord niet langer een vereiste" benadrukt Tom Burke, Datalogic Mobile Vice President van Product Marketing & Support. "Bovendien is de nieuwe Rhino opgenomen in de Datalogic Utilities en Wavelink Powered™ programma's, wat een gemakkelijke en snelle integratie mogelijk maakt, met zowel Wavelink Avalanche Remote Management software en Wavelink Terminal Emulatie vooraf geïnstalleerd en gelicenseerd zonder extra kosten."

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test