Ter Haak Group kiest voor Datalogic FalconX3 en Vierpool

3 februari 2012

Ten behoeve van het gebruik van barcoderegistratie gaat Ter Haak Logistics, als onderdeel van de Ter Haak Group, gebruik maken van de Datalogic FalconX3 barcodeterminals.

De invoering van barcoderegistratie is een direct gevolg van de recent geïmplementeerde functionaliteiten binnen de gebruikte logistiek software van Gateway uit Capelle a/d IJssel. De keuze voor de Datalogic FalconX3 is, volgens Michel van de Meent - Systeem Analist bij de Ter Haak Group -, een direct gevolg van de performance en robuustheid van de terminal en de adviserende rol van Vierpool. ''Samen met Vierpool is uitvoerig gekeken naar ons proces en de hierin benodigde functionaliteit wat betreft ergonomie, scanafstanden en de eisen aan de locatielabels.''

Over de Ter Haak Group

De Ter Haak Group is een familiebedrijf met meer dan een eeuw ervaring in de Amsterdamse haven en beschikt over moderne multipurpose terminals en warehouse functionaliteiten in Amsterdam, IJmuiden en Almere. De warehouse activiteiten zijn gecentraliseerd bij Ter Haak Logistics - locatie "de Vaart" in Almere en bij Ter Haak Logistics - locatie "Atlaspark" in Amsterdam. Deze locaties beschikken over respectievelijk 12.000 en 18.000 vierkante meter opslagcapaciteit.

Over Vierpool
Vierpool is ruim 36 jaar actief als totaalleverancier voor oplossingen binnen de Industriële & Logistieke automatisering. Binnen de logistieke automatisering realiseert Vierpool oplossingen gebaseerd op automatische identificatie. Voor automatische identificatie wordt gebruik gemaakt van technologieën als barcode, voice en/of RFID. Vierpool realiseert oplossingen in nauwe samenwerking met fabrikanten als Cisco, Datalogic, DloG, Honeywell, LXE en Zebra.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test