Barcodescanners met DPM-functionaliteit

21 augustus 2013

powerscan_dpm_scanners.jpgDe coderingstechniek Direct Part Marking (DPM) wordt steeds vaker gebruikt in de maakindustrie. Hierbij is een barcodelabel niet meer nodig, omdat de codering direct op het materiaal wordt aangebracht.

Deze codering blijft daardoor leesbaar tot in lengte van jaren. Het aanbod scanners die deze codes kunnen lezen is beperkt, omdat het in veel situaties lastig leesbaar is vanwege reflecties van het omliggende materiaal. Datalogic heeft daarvoor onder andere de door haar ontwikkelde innovatieve liquid lenstechnologie toegepast en het assortiment uitgebreid met stationaire en mobiele scanners die DPM-codes kunnen lezen.

De uitbreiding betreft onder meer de Matrix 300, waarover u verderop in deze Highlights meer leest. Ook de PowerscanTM industriële handscannerlijn is uitgebreid met DPM-geschikte modellen.

Innovatieve optische systemen
Deze handscanners beschikken over innovatieve optische systemen, waaronder een multi-axis-verlichtingstechnologie om verschillende oppervlakken optimaal te belichten. Bovendien zijn ze uitgerust met de gepatenteerde 3GL-feedbacktechnologie. Hiermee ontvangt u altijd een duidelijke melding of het scannen gelukt is, ongeacht de positie van de handscanner. Ideaal om moeiteloos DPM-codes te scannen en uit te lezen.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test