Bakker Hillegom verstrekt Vierpool opdracht voor vervanging scanpoort

3 december 2013

Bakker Hillegom is de grootste homeshopping tuinleverancier van Europa.

De particuliere klanten worden in meer dan 20 landen bediend via zowel catalogi, als een groot aantal webwinkels. De orderverwerking en het logistieke proces vindt plaats in het internationale distributiecentrum in Lisse.

Belangrijke schakels binnen dit logistieke proces vormen de in gebruik zijnde scanpoorten, waarmee pallets met kratten worden gescand. De aanleiding voor de vervanging vormt het feit dat de huidige scanpoorten onderhevig zijn aan veroudering en slijtage, maar ook dat ze inmiddels een vertragende factor vormen in het logistieke proces. Dit omdat de pallet stil moet staan tijdens de scan. Door Vierpool zal een nieuwe scanpoort worden gerealiseerd, waarbij dynamisch de pallet zal worden gescand en tevens de hoogte van de individuele kolommen op de pallet wordt bepaald. De nieuwe scanpoort zal vanaf het voorjaarseizoen 2014 worden opgenomen in het logistieke proces van Bakker.

bakker_hillegom_opstelling_vierpool_-_datalogic.jpg

Afbeelding 1: Bovenstaande afbeelding betreft de oude situatie - informatie en beeldmateriaal van de nieuwe situatie volgt

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test