Honeywell lanceert de Thor VM2

13 februari 2013

honeywell_thor_vm2.jpgIn februari 2013 brengt Honeywell Scanning & Mobility, marktleider op het gebied van robuuste mobiele computers en scanners, de Thor VM2 vehicle mount computer (VMC) op de markt.

De Thor VM2 is een soort robuuste tabletachtige computer, die via een dockingstation in een voertuig, bijvoorbeeld een heftruck, is bevestigd.

 

Het vernieuwde apparaat wordt gepositioneerd naast de al bekende Thor VM1 en behoort alweer tot de tiende generatie VMC’s. Een bestuurder van een voertuig dat is uitgerust met de computer kan er informatie op bijhouden, communiceren met de thuisbasis, gegevens doorkrijgen van bijvoorbeeld een WMS, etcetera. Volgens Honeywell voorziet de Thor VM2 mobiele werknemers van een ongekende flexibiliteit en productiviteit. Ten opzichte van voorganger Thor VM1 is het nieuwe model uitgerust met een groter 9,7 inch XGA scherm, beschikt het over een snelle 1,6 GHz Atom Z530 processor en is het apparaat uitgerust met zowel WIFI als Bluetooth.

Kenmerkend is de hoge inzetbaarheid
Bij een defect of een lege accu van een magazijnmachine kan de Thor VM2 losgekoppeld worden van het dockingstation en binnen 10 seconden op een andere machine worden geïnstalleerd. Hierdoor gaat er geen kostbare werktijd verloren. Bijkomend voordeel van de Thor VM2 is dat het apparaat heel weinig service en onderhoud nodig heeft. De kwetsbare delen, zoals het touchscreen, kunnen zonder tussenkomst van een servicemonteur door de chauffeur zelf worden vervangen. Dat is slechts een kwestie van enkele schroeven losdraaien. Hierdoor is de hoge inzetbaarheid van het apparaat volgens Honeywell gegarandeerd.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met onze afdeling Verkoop, tel: 0346- 594 555.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test