Thor VM2 nu ook met Windows 7 Pro en WES7

16 juni 2014

Datalogic - ThorVM2De begin 2013 gelanceerde Thor VM2 Vehicle Mount Computer van Honeywell is nu ook leverbaar met Windows 7 Pro en WES7.

De Thor VM2 is gebaseerd op de Thor VM1 en is eenvoudig uitwisselbaar door het gebruik van het zelfde docking principe “click & go” bevestiging op de heftruck. De Thor VM2 voorziet de gebruiker van een ongekende flexibiliteit, productiviteit en gebruiksgemak. Ten opzichte van de Thor VM1 is de VM2 uitgerust met een groter 9,7 inch full-screen XGA scherm met touch functionaliteit. Verder beschikt het apparaat over een snelle 1,6 GHz Atom Z530 processor en is het apparaat uitgerust met zowel WIFI als Bluetooth.

Kenmerkend is de hoge inzetbaarheid
Bij een defect of een lege accu van een magazijnmachine kan de Thor VM2 losgekoppeld worden van het dockingstation en binnen 10 seconden op een andere machine worden geïnstalleerd. Hierdoor gaat er geen kostbare werktijd verloren. Bijkomend voordeel van de Thor VM2 is dat het apparaat heel weinig service en onderhoud nodig heeft. De kwetsbare delen, zoals het touchscreen,  kunnen zonder tussenkomst van een servicemonteur door de chauffeur zelf worden vervangen. Dat is slechts een kwestie van enkele schroeven losdraaien.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test