Tot 15 meter afstand barcodes scannen

6 oktober 2017

Het scannen van 1D of 2D codes gebeurt niet altijd onder de meest ideale omstandigheden.

Vaak zit het label ver weg, is vies en beschadigd, zit er folie overheen gewikkeld en kan je als gebruiker er ook niet recht voor staan. Dat alles zorgt ervoor dat het scannen van de code voor veel scanners moeilijk wordt, wat weer resulteert in een gefrustreerde gebruiker en dat resulteert weer in fouten. Terwijl de scanner juist bedoeld is om die fouten te voorkomen.


De Honeywell Granit 1980i (bekabeld) en Granit 1981i (draadloos) hebben een scanengine die deze problemen niet heeft, zijn sterke punten zijn:

  • Scannen van 1D en 2D codes tot 15 meter
  • Scannen door (wikkel) folie
  • Scannen door ramen
  • Scannen onder een hoek
  • Scannen van beschadigde codes
  • Bestand tegen meervoudige laten vallen (5000 keer vanaf 1 meter op beton)

In de praktijk gaat de gebruiker zonder haperingen scannen, met plezier en foutloos. Deze handscanner is met Multi-interface beschikbaar in bekabeld of een draadloze (Bluetooth) variant beschikbaar. De BT versie is met een HID interface te koppelen aan de meeste tablets en andere mobile devices.

Voor onze klanten leveren wij deze scanners met een pre-configuratie, zodat de specifieke instellingen vast gedaan zijn (bepaalde code wel of niet scannen, volgorde van uitsturen, instellen van interface, etc.), zodat de Granit klaar voor gebruik is bij aflevering.

Voor aanvullende informatie over dit type scanner kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO ID advies hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Honeywell Granit 1980i 1981i

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test