Thor: de Vehicle Mount Computer van Honeywell-LXE

16 oktober 2011

De Thor is de Vehicle Mount Computer van Honeywell-LXE.

De Thor kenmerkt zich door een 3-tal unieke features welke garant staan voor een hogere Return On Investment dan “conventionele” Vehicle Mount Computers. Deze features zijn het door de klant zelf verwisselbare frontpanel, het Quick Mount Smart Docking principe en de automatische opstart functionaliteit.

replaceablefrontpanel.jpg

Het door de klant zelf verwisselbare frontpaneel zorgt voor meer flexibiliteit en een besparing op tijd en kosten. Een voorbeeld van flexibiliteit is de mogelijkheid om naar gelang van de toepassing een frontpaneel met de hiervoor meest geschikte toetsindeling te kunnen kiezen. De besparing op tijd en kosten vertaalt zich in het feit de terminal bij een defect of slijtage aan de gebruiksdelen zoals toetsen en touch-screen niet als geheel ter reparatie behoeft te worden aangeboden.

quickmount.jpg

Het Quick Mount Smart Dock biedt mogelijkheden om de Thor Vehicle Mount Computer eenvoudig over te zetten van de ene heftruck naar een andere heftruck. Dit biedt met name voordelen bij bedrijven met meerdere transportmedia (heftrucks, reachtrucks en/of palletwagens) die afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden worden ingezet. Ook kan door deze feature de Vehicle Mount Computer eenvoudig worden meegenomen naar een kantoor omgeving voor bijvoorbeeld het uitvoeren van IT achtige werkzaamheden zoals het doorvoeren van updates.

De automatische opstartfunctionaliteit resulteert in een besparing van de opstarttijd doordat de Vehicle Mount Computer naar wens uitschakelt, omschakelt naar slaapstand of ingeschakeld blijft. Dit resulteert in een hogere productiviteit van de bestuurder bij het veelvuldig uit en aanzetten van de heftruck.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test