Super kleine 2D scanner, grootse specificaties!

10 januari 2019

Vereenvoudigde design-in voor machine- en apparatenbouw: met de Matrix 120™ industriële imager voor het scannen van 1D- en 2D-codes is weinig inbouwruimte ruim voldoende.

Door inzet van het model met polarisatiefilter, kan ook bij een glimmend oppervlak loodrecht en compact gebouwd worden. De grote hoeveelheid functies – waaronder met inbussleutel verstelbare mechanische focus – maken het mogelijk met slechts één versie, service te verlenen op een installed base.

Verkrijgbare image resoluties: WVGA (standaard applicaties) en 1,2Mpixels (hoge resolutie barcodes). Geschikt voor meest gebruikelijke protocollen: Ethernet IP, Ethernet TCP/IP, Profinet, RS232/422, USB en anderen. Voedingsspanning ontworpen voor voeding via USB of op 24VDC voeding.

De Matrix 120 maakt deel uit van Datalogic’s best-in-class Matrix familie van high performance industriële 1D- en 2D-imagers. Ontwikkelt met de knowhow van de ontwerpers en makers van complexe ID-installaties. Het resultaat: een camera/scanner voor elke toepassing; van eenvoudig (‘1D only’ versie voor beste prijs/prestatie verhouding) tot complex. Waaronder elektronica productie door het ESD veilig zijn van de scanner en voedingsmiddelen industrie door het glasvrij zijn van de scanner. Configuratie op de scanner mogelijk met de X-PRESS drukknop of door middel van de gebruikersvriendelijke en intuïtieve DL.code software.

Flexibiliteit qua aansluitmogelijkheden en de eenvoud van instellen maken deze scanner uniek. IP65 beschermingsklasse en wijd temperatuurbereik maakt deze scanner geschikt voor blootstelling aan ruige omstandigheden. Compacte bouwvorm én licht gewicht zorgen voor uitstekende integratie mogelijkheden op een robotarm. Voorzien van de bekende Datalogic GreenSpot wanneer een code correct is gescand.

Voor aanvullende informatie over deze kleine 2D-Imager kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).


Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test