Opmars 2D code de baas

16 maart 2016

2D codes scannen hoeft niet duur te zijn!

In de meeste processen worden de “gewone “ barcodes gebruikt voor tracking en tracing van producten en goederen. Als gevolg van de opmars van de 2D code, verschijnen steeds vaker datamatrix of QR codes waar tot voor kort de zogenaamde streepjescodes werden aangebracht. Om klaar te zijn voor de niet te stuiten opmars van de 2D code, levert Vierpool voor al uw toepassingen een geschikte handscanner die tegelijkertijd de barcode (1D) als datamatrix (2D) scant. En daarmee voorkomt u op een onverwacht – en daarmee vaak ongelegen – moment, geconfronteerd te worden met het feit dat bestaande 1D barcodescanners in de meeste gevallen niet geschikt zijn voor het lezen van een datamatrix (2D). Met Datalogic handscanners biedt Vierpool momenteel de volgende mogelijkheden:

Altijd 1 voor uw toepassing:

De Powerscan voor de zwaardere en vaak industriële toepassingen
De Gryphon voor de niet industriële high-end toepassingen
De Heron voor Point-of-Sale toepassingen
De Quickscan voor zogenaamde standaard toepassingen

De Quickscan toont aan dat 2D codes scannen niet duur hoeft te zijn. Waarbij de Quickscan beschikt over eigenschappen, welke terug zijn te vinden in de duurdere/luxere varianten. Denk hierbij aan:

  • Green spot voor duidelijke signalering van het feit dat er gescand is
  • snelle agressieve scan voor een prettige scanervaring
  • “blue dot” aiming sytem voor een duidelijke spot bij het richten op de code, deze is prettig voor de ogen van de gebruiker.

Het grootste voordeel bij het gebruik van 1D of 2D codes is natuurlijk de snelheid van registratie waarbij het maken van schrijf-/lees fouten bijna uitgesloten is. Dus voor elke toepassing uitermate betrouwbaar.

Datalogic Quickscan Datalogic Heron Datalogic Gryphon Datalogic Powerscan
Quickscan Heron Gryphon PowerscanVoor meer informatie, neem gerust op met onze afdeling Verkoop, tel: 0346 - 594 555.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test