Nu ook robuuste barcodescanning geïntegreerd met Android smartphone functionaliteit

11 juli 2016

Met de introductie van de DL-Axist introduceert barcodescanner fabrikant Datalogic een nieuwe ergonomische en robuuste terminal in het Android PDA segment.

De DL-Axist beschikt over een 5 inch capacitieve multi-touch HD display voorzien van het duurzame Gorilla Glass 3.

Naast een water- en stofdichtheid van IP67 heeft de terminal een voor dit segment zeer hoge valbestendigheid van 1.5m op een betonvloer (inclusief de optionele rubber protector). Dit alles maakt de terminal geschikt voor zowel indoor, als outdoor toepassingen, waar bijvoorbeeld de terminal met handschoenen aan wordt bediend.

De DL-Axist is voorzien van een geavanceerde 2D imager waarmee snel en eenvoudig 1D en 2D codes van uiteenlopende formaten en kwaliteiten kunnen worden gescand. Het scanresultaat wordt, naast een hoorbare akoestisch signaal, ook optisch (op de gescande code) weergegeven met de welbekende en door Datalogic gepatenteerde “Green-Spot” techniek. Voor het maken van foto’s beschikt de DL-Axist over een geïntegreerde 5MP autofocus camera.

Wat betreft connectiviteit beschikt de DL-Axist over de volgende 5 geïntegreerde wireless communicatie technologieën: WiFi (802.11 a/b/g/n) t.b.v. lokale netwerk communicatie, 3G/4G t.b.v. openbare netwerk communicatie, GPS voor locatiebepaling, NFC (Near Field Communication) en Bluetooth voor communicatie met randapparatuur zoals een printer.

Als Operating Systeem maakt de DL-Axist gebruik van Android, aangevuld met een suite van tools, voor bijvoorbeeld applicatie ontwikkeling (SDK), eenvoudige “deployment” van applicaties en remote-beheer,wat bijdraagt aan een optimale Return On Investment (ROI).

Voor meer informatie, neem gerust op met onze afdeling Verkoop, tel: 0346 - 594 555.

PLA DL AXIST WAREHOUSE

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test