Meer zicht met de Thor VM3 truckterminal

24 november 2015

Thor VM3 1bMaakt u gebruik van heftrucks in uw magazijn? Mag de pallet verplaatsing of verlading geen vertraging oplopen? Dan wordt u blij van ons motto: verladingsregistratie zonder stilstand.

De oplossing met automatische scanners op het vorkenbord heeft als basis een truckterminal, welke zorgt voor communicatie met het WMS-systeem en bestuurder.

Voor optimale zicht op de informatievoorziening is de Honeywell Thor VM3 leverbaar met een 12 inch (30.7cm) Full Touch screen. Met deze full screen display uitvoering is het mogelijk om de leesbaarheid en de hoeveelheid van de informatie zeer duidelijk weer te geven. Waarbij door de compacte inbouwmanier en behuizing, de chauffeur beter buiten de cabine kan kijken.

Net als de andere truckterminals is zijn hoge inzetbaarheid en flexibiliteit de belangrijke kenmerken. Bij een defect of een lege accu van een heftruck kan de Thor VM3 losgekoppeld worden van het dockingstation en binnen 10 seconden op een andere heftruck worden geïnstalleerd. Hierdoor gaat er geen kostbare werktijd verloren. Bijkomend voordeel van de Thor VM3 is dat het apparaat heel weinig service en onderhoud nodig heeft. De kwetsbare delen, zoals het touchscreen, kunnen zonder tussenkomst van een servicemonteur door de chauffeur zelf worden vervangen. Dat is slechts een kwestie van enkele schroeven losdraaien. Hierdoor is de hoge inzetbaarheid van het apparaat gegarandeerd.

Highlights:

  • Indoor / outdoor toepasbaar
  • Specifieke Coldstore versie beschikbaar
  • Windows upgrade mogelijk
  • Ignition controle zorgt minimaal benodigd onderhoud
  • smart docking
  • front panel uitwisselbaar

Geinteresseerd in de Thor VM3? Neem contact op voor meer informatie met onze afdeling Verkoop, tel: 0346- 594 555.

Thor VM3 2 500xb

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test