De vernieuwde Falcon X3+ barcodeterminal zorgt voor meer gebruiksgemak

5 maart 2015

Datalogic vernieuwt en breidt deze succesvolle Falcon X3 serie met nieuwe modellen uit

De vernieuwingen betekenen meer snelheid en meer gemak voor de gebruiker bij het scannen. Extra scanfunctionaliteit, waaronder een vernieuwde XLR scan engine. Daarmee kan een 2D matrix code zowel van dichtbij, als op afstand worden gescand. Ook is er een nieuwe keyboard layout beschikbaar met 12 direct toegankelijke functietoetsen. Naast deze nieuwe lay out zijn tevens leverbaar lay outs met  29 key “numeric” en 52 key “alphanumeric” toetsen. Met deze uitbreiding is voor elke terminal toepassing het best bruikbare keyboard beschikbaar.

 De FalconX3 is verder leverbaar in een “handheld” uitvoering en in een ergonomische “pistolgrip” bouwvorm. Ook kan er gekozen worden tussen een display met QVGA of VGA aansturing.

 Alle Falcon X3+ modellen zijn voorzien van een Gorilla Glass 3 scan-window, welke door zijn samenstelling een optimale scanperformance blijft garanderen onder de meest extreme omstandigheden. De Falcon X3+ modellen beschikken verder over de gepatenteerde Green-spot technologie, die een zichtbare groene punt op de gescande barcode projecteert. Deze feature biedt met name voordeel in een rumoerige omgeving.

 De Falcon X3+ is uitgerust met Windows CE6.0 of Microsoft Embedded Handheld 6.5 waardoor de terminal dus naadloos kan worden geïntegreerd met gangbare WMS- en ERP systemen en dedicated gedetailleerde maatwerk oplossingen.

 Bovendien zorgt de nieuwste Cisco 802.11 a/b/g/n CCX v4-radiotechniek voor optimale draadloze communicatie.

 Indien u meer informatie wenst, neem gerust contact met ons op via de genoemde opties hiernaast of via 0346-594555.

 

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test