Honeywell CT60 en CK65 barcodescanners nu ook in ATEX uitvoering leverbaar

31 augustus 2020

De bekende Honeywell barcodeterminals CT60 en CK65 zijn nu ook als ATEX/NI ZONE 2 variant leverbaar.

Onderscheid tussen de op het Android operating system gebaseerde CT60 en de CK65 barcodeterminals zit met name in de vormfactor. Waar de CT60 een full-screen PDA terminal betreft beschikt de CK65 naast over een groot grafisch scherm ook over een toetsenbord.

De CT60 PDA terminal beschikt naast WiFi communicatie ook over de mogelijkheid om het apparaat als telefoon te gebruiken via de ingebouwde UMTS voorziening. Voordeel hiervan is dat bijvoorbeeld TD medewerkers met één en hetzelfde device zowel binnen als buiten ATEX ZONE 2 kunnen communiceren met bijvoorbeeld hun back-office TD pakket en kunnen telefoneren.

Het spreekt voor zicht dat de CT60 en de CK65 beschikken over een krachtige barcodescanner wat  de apparaten ook uitermate geschikt maakt voor gebruik binnen productie en logistiek processen

Geldende certificeringen/approvals m.b.t. tot de CT60 en CK65 zijn :

ATEX:

  • II 3G Ex ic op is IIC T4 Gc IP64
  • II 3D Ex ic op is IIIB T135 graden Celsius Dc IP64
  • -20 graden Celsius < Tamb < 50 graden Celsius

IEC Ex:

  • Ex ic IIC T4 Gv IP64
  • Ex ic IIIB T135 graden Celsius Dc IP64
  • -20 graden Celsius < Tamb < 50 graden Celsius


Meer weten over de CT60 en/of CK65 of algemeen gebruik van Honeywell barcodescanners? Laat dan uw bericht achter onder de button ‘persoonlijk advies’ op deze pagina of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test