Hoe selecteert u de juiste (mobiele) apparatuur voor uw toepassing?

18 december 2016

Hoe selecteert u de juiste mobiele apparatuur voor uw toepassingElk moment van de dag, ongeacht de locatie en verbinding - uw werkzaamheden efficiënt kunnen uitvoeren. Dat doet u met de juiste apparatuur voor uw specifieke situatie.

Mobiele apparatuur maakt het mogelijk om (overal) snel en eenvoudig over informatie te beschikken. De apparatuur is tegenwoordig in verschillende soorten, maten en voor verschillende toepassingsgebieden verkrijgbaar. Ieder toepassingsgebied zoals industrie, logistiek, field-service, enz. stelt haar eigen eisen in de vorm van robuustheid, bedienbaarheid (in de hand, handsfree, op een heftruck), omgevingstemperatuur (coldstore), afleesbaarheid (in een donker magazijn of buiten in vel zonlicht), enz.

Naast een selectie op basis van gebruik omstandigheden, vormt de selectie van het operating systeem (Windows, Android …..) een belangrijk criterium in verband met integratie met uw ERP/WMS en de mogelijkheid tot beheer.

Zoals u leest, is bij het kiezen van apparatuur voor uw specifieke toepassing een zorgvuldig selectieproces zeker van belang. Vierpool adviseert en helpt u hierin graag verder.

Voor meer informatie, neem gerust op met onze afdeling Verkoop, tel: 0346 - 594 555.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test