High performance scanner in een robuuste 7 inch tablet

9 mei 2018

De ScanPal EDA70 is Honeywell's eerste bedrijfsklare tablet.

Deze 7-inch zakelijke robuuste tablet biedt real-time connectiviteit voor bedrijfskritieke applicaties en efficiënte mogelijkheden voor gegevensvastlegging binnen of buiten de vier muren.

Gebouwd op het Android 7 (Nougat)-platform voor snelle prestaties, verbeterde beveiliging en toekomstige O / S-uitbreidbaarheid, is de ScanPal EDA70-tablet ideaal voor scanintensieve workflows zoals klantbetrokkenheid, on-demand levering, technische dienst en buitendiensttoepassingen.

Het IP64-ontwerp en de specificatie van de 1,2m valbestendigheid betekenen dat de EDA70 bestand is tegen de eisen van de drukke werkplek van uw eindgebruikers. Bovendien is deze Scanpal gebouwd om grote bestandsoverdrachten met gemak te vereenvoudigen. Dit geldt ook voor videostreaming en externe toegang tot zakelijke toepassingen, waardoor werknemers een breed scala aan taken -zonder belemmering- kunnen beheren.

Honeywell's ScanPal EDA70 beschikt daarnaast over een snelle processor, scanfunctie 1D en 2D, ingebouwde camera (5MP) en is verkrijgbaar met verschillende accessoires.

Voor aanvullende informatie over de ScanPal EDA70 tablet, kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test