De nieuwe Falcon X4 barcodeterminal zorgt voor meer flexibiliteit

3 september 2018

Datalogic heeft de bekende Falcon lijn vernieuwd met de Falcon X4.

De vernieuwing betekent naast meer performance en snelheid door een volledig nieuwe “state-of-the-art” interne architectuur, vooral meer flexibiliteit. De flexibiliteit maakt het mogelijk om op één en hetzelfde hardware platform te kiezen voor zowel Windows Embedded Compact als Android als operating system.

Voordeel hiervan is dat wanneer u nu kiest voor Windows Embedded Compact u in een latere fase alsnog de overstap naar Android kunt maken, waardoor de terminal minder snel hoeft te worden afgeschreven.

Onderdeel van de volledig nieuwe “state-of-the-art” interne architectuur, is ook de op MiMo gebaseerde nieuwst 802.11 a/b/g/n radiotechniek. Deze MiMo (Multiple Input Multiple Output) techniek zorgt voor een sterk verbeterde WiFi performance. De Falcon X4 is leverbaar in een uitvoering voor alleen 1D coderingen en een uitvoering voor 2D coderingen waarmee natuurlijk ook de 1D codering kan worden gelezen. Zoals bekend van de X3 en X3+ lijn, zijn de beschikbare keyboard lay-outs ook nu 29 key numeriek, 52 key alpha-numeriek en een speciale lay-out met 12 direct toegankelijke functietoetsen. Met deze lay-outs zijn voor elke toepassing de best bruikbare keyboard lay-outs beschikbaar.

De Falcon X4 is leverbaar in een “handheld” uitvoering en een uitvoering met een ergonomische “pistolgrip” bouwvorm. Ook kan er gekozen worden tussen een display met QVGA of VGA aansturing. De X4 modellen zijn voorzien van een Gorilla Glass 3 scan-window, welke door zijn samenstelling een optimale scanperformance blijft garanderen onder de meest extreme omstandigheden. Zoals u door de jaren heen van de Falcon lijn gewend bent, zijn ook nu de Falcon X4 qua batterijen, batterijladers en andere accessoires backwards compatible met de Falcon X3 en X3+.

Voor aanvullende informatie over de Falcon X4 kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast waarna wij contact met u opnemen. Zelf contact opnemen mag natuurlijk ook – wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test