De AV7000 serie van Datalogic

14 juni 2021

Het AV7000-camerasysteem verzorgt een 360-graden high-speed oplossing welke onder andere geschikt is voor het lezen van barcodes en datamatrix codes in alle toepassingen rondom sorteersystemen op transportbanden, kantelbakken en crossbandsorteerders.

Met zijn optische prestaties vormt de AV7000 de ideale bouwsteen van elk gegevenssysteem, wat ontworpen is om pakketidentificatie te managen in distributiecentra, pakketfaciliteiten en magazijnen over de gehele wereld.

Een zeer gevoelige CMOS-sensor en gepatenteerde verlichtingstechnologie zorgen voor hoge resolutie, heldere scherpe beelden met de optie van één tot zes zijden scannen bij hoge snelheden tot 5 m/s. Afbeeldingen kunnen naar gelang de toepassing worden geëxporteerd of geëxtraheerd in volledige of gecomprimeerde formaten. Het AV7000 camerasysteem bouwt voort op de bekroonde technologie zoals die eerder in de AV6010 en NVS9000 lineaire camera’s werd toegepast. De AV7000 vertegenwoordigt de volgende generatie Auto-ID-oplossingen, welke anders is dan de systemen welke op dit moment in de markt verkrijgbaar zijn.

De AV7000 is de beste oplossing (ook) voor het lezen van:

  • Codes met een lage beeld verhouding
  • Beschadigde en/of vervormde codes
  • OCR en sortering op basis van patronen

Van dozen tot pakketten en van enveloppen tot grote zakken, deze AV7000-identificatie oplossing garandeert de beste prestaties op snelle transportbandsystemen.

Meer weten over deze techniek/optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van camerasystemen? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

Datalogic SIS product group 1000xb

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test