Datalogic: P19 + IMPACT = Vision + OCR

4 januari 2019

Datalogic impact 1Datalogic heeft de succesvolle high performance Smart Camera P19 gecombineerd met een intuïtieve software (IMPACT). Deze software interface heeft een zeer effectieve OCR functionaliteit

Voor u betekent dat de compacte Smart Camera die wordt toegepast, haarscherp (1.3 MP) uw vision applicatie kan uitvoeren, tegelijkertijd een zeer effectieve OCR controle kan verzorgen. Waarbij de in bedrijf name door de plug en play software vele malen eenvoudiger is dan de conventionele camera`s.

Met behulp van de intuïtieve gebruikersinterface is het eenvoudig om meerdere inspectie-recepten te maken, waardoor het omstellen van producten op uw productielijn geen extra tijd (dus stilstand) kost. De P19 Smart Camera heeft alleen voor het instellen een PC nodig, tijdens de ‘’inbedrijf’’-modus functioneert deze stand-alone. Met ingebouwde seriële en Ethernet interface (o.a. Profinet) is ook de dataoverdracht naar uw besturing eenvoudig in te richten.

Datalogic impact 2


In het kort:  

  • 1D- of 2D-barcodes vast, plus 4 multi-line OCR
  • Robuuste IP67-behuizing met roterende connectoren
  • Camera-resolutie van 1,3 megapixels (1280x1024,60fps)
  • Verwisselbare lenzen, belichtingstoestellen & filters
  • Ingebouwde Seriële & Ethernet-interfaces
  • Ideaal voor: Lotnummer en uiterste gebruiksdatum inspectie & thermische overdracht
  • afdrukverificatie (Optical Character Recognition)


Voor aanvullende informatie over de P19 camera in combinatie met Impact software en gebruik in uw toepassing, kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Datalogic impact 3

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test