Non-stop visuele inspectie van D.E-verpakkingen

21 augustus 2013

Kobobss, heeft de Easyscan 500 ontwikkeld. Daarvoor wordt onder andere gebruik gemaakt van Datalogic imagers.

Deze machine kan afbeeldingen, tekst of codes op verpakkingen controleren. En dat is precies de oplossing die men bij Douwe Egberts in Joure zocht.

Douwe Egberts wilde haar afnemers garanderen dat de print op de Cafitesse koffieverpakking altijd goed leesbaar is. Inzet van personeel hiervoor zou hiervoor een oplossing zijn. Hoewel vrij eenvoudig te realiseren, de kans dat er even niet goed opgelet wordt blijft bestaan. Dergelijke controles zijn immers inspannend en eentonig, waardoor pauzes en wisselingen van de wacht noodzakelijk zijn. Dit alles is niet het geval met de Easyscan 500.

Hét systeem voor de controle van verpakkingen
De Easyscan 500 is speciaal voor dergelijke vraagstukken ontwikkeld. Kobobss heeft een eigen besturingssysteem ontwikkeld en dit gecombineerd met de DataVS2, de veelzijdige VisionSensor van Datalogic. Hieraan is een touchscreen toegevoegd voor extra controles en om eenvoudig nieuwe controleopdrachten aan te maken. Hiervoor moet wel een autorisatiecode ingevoerd worden. Naast de levering van het systeem verzorgt Kobobss de installatie en kunnen zij de Easyscan 500 voor u onderhouden.

Wilt u weten wat de easyscan 500 voor u kan betekenen of welke oplossingen u met onze VisionSensoren kunt realiseren?Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via tel. 0346-594 555.


easyscan_douwe_egberts_met_datavs2.jpg
Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test