Datalogic breidt de 2000 familie uit met Ethernet varianten

6 maart 2015

Datalogic heeft de DS2100N en DS2400N bestaande 2000 familie uitgebreid met uitvoeringen welke beschikken over Embedded PROFINET, Ethernet IP en Ethernet TCP/IP.

Deze nieuwe en geïntegreerde connectivity opties zorgen ervoor dat er nog meer flexibiliteit en gebruiksgemak ontstaat bij integratie, installatie en in bedrijf name wat resulteert in kosten reductie en een betere beheersbaarheid. De interne switch functionaliteit biedt de mogelijkheid om - in plaats van de gebruikelijke “ster topology” - de scanner eenvoudig achter elkaar worden door gekoppeld “bus toplogy”.

Deze methodiek leidt tot een overzichtelijke installatie en bespaart het gebruik van extra externe accessoires, zoals bijvoorbeeld switches. Compacte montage van de scanner, bijvoorbeeld tussen transportbanen, is mogelijk als gevolg van het nieuwe draaibare aansluitblok, waardoor de connector aansluitingen in elke willekeurige richting worden geplaatst.

Toepassingsgebieden voor de 2000 familie lopen uiteen van geautomatiseerde magazijn systemen via sorteer- en transportbanen tot aan het gebruik op de productie vloer.

De DS2100N en DS2400N beschikken over superieure scanprestaties.

Dit is het gevolg van de meest krachtige decoding algoritmes in combinatie met alweer de 4e generatie ACR Advanced Code Recognition software. Deze ACR software zorgt ervoor dat ook slecht leesbare, beschadigde dan wel scheef geplakte labels goed gescand worden.

Dankzij de X-Press multi-function toets op de scanner kan snel en eenvoudig toegang worden verkregen tot relevante functies als Test Mode, AutoLearn en AutoSetup. Via de geïntegreerde vijf-leds bar-grafiek is hierbij direct op de scanner de status en leesperformance uit te lezen.

De scanner beschikken over een IP65 dichtheid en binnen de familie zijn ook uitvoering leverbaar voor gebruik in een coldstore omgeving.

Zie voor meer informatie ook de link hiernaast.

Voor meer informatie kunt u uw gegevens achterlaten via de Persoonlijke AUTO-ID Advies button hiernaast waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test