Kleuren LED verlichting voor uw machine

28 september 2018

De Duitse producent van machine LED verlichting, Sangel, heeft nu ook kleuren LED verlichting aan haar programma toegevoegd.

In deze uitvoering zit naast de standaard rood, geel & rood ook een witte led. Dit noemen ze de RGBW uitvoering. Met deze uitvoering kunt u 7 verschillende kleuren weergeven. U kunt deze 7 kleuren gebruiken voor het weergeven van een aparte status van uw machine, doordat er 4 verschillende kleuren LED`s zijn ingebouwd en door deze apart of tegelijkertijd aan te zetten

De kleuren zijn te kiezen door de ingangen op de unit aan te sturen of juiste een combinatie te maken. Zo kan de gebruiker door de kleur keuze aangeven of een machine in storing is of een andere status heeft. En doordat er gekozen is om ook een witte LED in de verlichting te plaatsen, is de kleurweergave bij storingen ook gewaarborgd. Wat het betekent om in uw machine ook echt wit licht te hebben, kunt u hier lezen.

Voor aanvullende informatie over deze productgroep Kleuren LED verlichting, kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke verlichtingsadvies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

SA SL SL RGBW

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test